6 typische mannenitems voor de kampeervakantie


Kamperen is leuk en het is dan ook heel belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Zo worden er allerlei spullen meegenomen naar de camping om het zo comfortabel en aangenaam mogelijk te hebben. Natuurlijk heeft iedereen zo zijn eigen voorkeuren, maar wat zijn nou kampeerartikelen die mannen bij zich hebben als ze gaan kamperen?

Echte mannen kampeerartikelen

Een man houdt van gemak, maar wil ook heel graag de boel regelen en goed voor zijn gezin zorgen. Daarom zijn er een aantal kampeerartikelen die eigenlijk voor een man onmisbaar zijn als hij gaat kamperen.

Rubberhamer

rubber hamerEen hamer is een onderdeel dat zeker niet mag ontbreken. Hoe wil je anders de tentharing waarmee je de scheerlijn of het tentzeil vastzet in de grond krijgen? Met je handen zal het doorgaans niet lukken, de kans dat je de tentharing buigt is groot. Echter met een rubberhamer kun je de tentharing eenvoudig in de grond slaan. De hamer is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit. De kop is van rubber en de steel is van staal en heeft een rubberen handvat. Een stevig stuk gereedschap dat onmisbaar is als je wilt gaan kamperen.

Multitool

multitoolDe multitool is altijd handig om bij je te hebben. Dit veelzijdige zakmes heeft meerdere functies. Mocht er iets kapot gaan, dan heb je altijd een schroevendraaier, zaag, vijl, draadknipper, tang, boorpriem en draadknipper bij je. Daarnaast heeft dit zakmes een gekarteld lemmet, waardoor het zeer eenvoudig snijdt. Wil je een flesje bier opentrekken, dan zit er ook nog eens een opener in. En al deze dingen zitten allemaal handig verstopt in één zakmes. Een ideale oplossing die maar heel weinig plek in beslag neemt. Je kunt de multitool ook nog eens eenvoudig opruimen in een speciaal daarvoor bestemd hoesje, die je eveneens online kunt bestellen.

Kompas

homeij-kompasMannen willen graag kunnen opscheppen, dat ze overal naar toe kunnen lopen en precies weten welke plaats waar ligt. En een man wil natuurlijk nooit toegeven dat hij de weg niet meer weet. Dus is een kompas een onmisbaar item. Er zijn diverse kompassen. Een luxe kompas heeft meer functiemogelijkheden, echter één ding is bij alle kompassen gelijk, ze kunnen precies aangeven waar het Noorden, Oosten, Zuiden en Westen ligt. En mannen je kunt zelfs een kompas kopen die je om je horlogeband kan schuiven, niemand hoeft dan te weten dat je de weg kwijt bent, je kijkt gewoon even stiekem op je horloge. Welk kompas het beste bij je past, is afhankelijk van de eisen die je er aan stelt.

Luchtpomp

handpompSlaap je op een luchtbed, dan is het wel zo gemakkelijk als je dan ook een luchtpomp bij je hebt. Zelf blazen is vermoeiend, je krijgt er een rood hoofd van en je raakt ook nog eens buiten adem. Nee, een luchtpomp kun je zeker niet missen. Je kunt een voetpomp aanschaffen, maar je kunt het jezelf ook nog gemakkelijker maken door een oplaadbare pomp te kopen. Een oplaadbare luchtpomp kun je zowel op 12 Volt als 230 Volt aansluiten. Aangesloten op het luchtbed doet de pomp de rest en blaast binnen een minuut wel 350 liter lucht. Een oplaadbare luchtpomp is natuurlijk wel iets duurder in de aanschaf dan een voetpomp.

Barbecue

weber_original_kettle_premium_47_blackBarbecueën is leuk voor het hele gezin, echter mannen lijken het altijd erg leuk te vinden om te barbecueën, want de man is altijd in de buurt van de barbecue te vinden. Hij legt het vlees er op, draait het vlees wanneer het nodig is en zorgt ervoor dat iedereen voorzien wordt van een lekker stukje vlees. Er is genoeg te kiezen op barbecuegebied. Je kunt voor er zelfs voor kiezen om een elektrische barbecue mee te nemen.

Tentlampen

tentlampAls het avond is geworden, wil je natuurlijk nog lekker in de voortent en als het kan zelfs buiten een boek kunnen lezen of een spelletje kunnen doen. Echter dat kan alleen maar als er een goede verlichting is van een tentlamp. Eenmaal op de camping zijn het vaak de mannen die de verlichting wel regelen.

Als deze artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en tegen zeer aantrekkelijke prijzen online te bestellen.