Waarom houden mannen van voetbal?

Voetbal heeft een heel belangrijke functie in de ontwikkeling van het ego van de man. Voetbal werkt het verhogen van het zelfvertrouwen van de man in de hand. Hiervoor ligt de reden in het feit dat elke man uitgaat van zijn eigen onfeilbare kennis over voetbal.

Maar het belangrijkste is dat voetbal een verbroederende werking op mannen en werkt het bovendien agressieregulerend. Wetenschappers hebben aangetoond dat mannen aanzienlijk (1,3%) minder moorden plegen als ze iedere dag een uur naar voetbal kijken. Gelukkig kan dat er is veel voetbal streams om te kijken op internet. Even zoeken en een stroom van wedstrijden komt je kant op.

Mannen die naar voetbal kijken roepen ze af en toe op een willekeurig moment Buitenspel. Ze kijken dan er dan erg moeilijk bij en steken een hand in de lucht. De reden waarom kerels dit roepen is om vrouwen weg te houden tijdens het voetbal kijken.

Wat willen mannen

Mannen willen: Aan het eind van een drukke werkdag lekker onderuit hangen op de bank met de TV / Internet aan. Geen zin meer ergens over na te denken. Gewoon onderuit hangen met een koud pilsje en misschien een pizza. Hooguit af en toe nog wat kritiek geven op het geleverde spel, en dan het liefst zo luid mogelijk.

Ik denk dat voetbal voor mannen de perfecte manier is om onder de ‘hoe was je dag?’-gezeur van hun vrouw uit te komen. Aan het eind van een drukke werkdag wil de man inderdaad alleen maar ontspannen en heeft hij een hekel aan al dat gepraat.