Fitness apparaten e.a. fitness artikelen

Muscle MenZo gespierd als de man op de foto (nep natuurlijk) willen niet veel mensen worden, maar een beetje spiermassa staat elke man goed. Online is vanalles te vinden voor de thuissporter. In dit artikel heb ik een aantal kleine fitness artikelen en fitness apparaten voor je bij elkaar gezocht. Aan de slag!

Kleinere fitness artikelen

Geen plek voor fitness apparaten, of gewoon de behoefte niet, dan kun je wat kleinere fitness artikelen aanschaffen. Zo kun je thuis toch aan je lichaam werken. Er zijn online ontzettend veel fitness artikelen te vinden, ik heb er drie voor je verzameld: een Tonerset, chromen halters en steunen voor push-ups.

De push-ups steunen zijn bekleed met anti-slip vloerbeschermers en makkelijk vast te pakken handgrepen. Het is even wennen als je gewend bent om push-ups gewoon op de grond te doen, maar al snel wil je niet meer anders.

Chromen halters zijn onverwoestbaar en ‘pakken lekker’. Goed voor een warming-up, of voor als je niet echt tijd hebt en toch even iets aan krachtoefeningen wilt doen. Vergis je niet, voor € 64,95 heb je niet één halter, maar de hele set op het plaatje. De gewichten gaan van 1 t/m 10 kilo en je kunt ze ook los bestellen voor een euro of 15 per stuk. Je krijgt 5 jaar garantie, maar de kans is groot dat je er levenslang mee doet.

De Tonerset bestaat uit 10 fitness-toners om trekoefeningen mee te doen. Ze zijn te bestellen in drie verschillende sterktes, namelijk in licht (groen), medium (roze) en zwaar (paars).

Kleine fitness artikelen - Chromen haltersKleine fitness artikelen - Tonerset

Fitness apparaten voor thuis

Ik heb een bokszak Studioline en een multifunctionele bank voor je uitgezocht. Een bokszak zou je misschien niet direct scharen onder de fitness apparaten, het is in elk geval wel een prettig ding om je op af te reageren en tegelijkertijd je spier(kracht) te trainen.

De bokszak is er in vijf uitvoeringen, namelijk van 25 kg, 30 kg, 35 kg, 45 kg en 55 kg. Het materiaal is scheurvast en wordt geleverd inclusief ophangketting (4-punts).  Goedkoop voor een professionele bokszak als deze, hij kost namelijk maar € 189, 95.

De multifunctionele bank neemt niet veel ruimte in en je kunt hem gebruiken voor o.a. sit-ups en haltertraining. De maximale belasting is 150 kg en de grootte is 124 x 68 x 130 cm. Kettler, het merk van dit product, levert stevige fitness apparaten van zeer goede kwaliteit, ook prima te gebruiken in de sportschool. Fitness apparaten als deze zijn een aanrader, omdat ze door hun multifunctionaliteit enerzeids en door hun eenvoud anderzeids niet snel vervelen en laagdrempelig zijn.

Fitness apparaten - Bokszak StudiolineFitness apparaten - Multifunctionele bank