5 Activiteiten voor Mannen die het Adrenalinepeil graag Hoog Houden

Cross

Echte mannenuitjes zijn uitjes waarbij iets gebeurt. Adrenaline komt vaak vrij op momenten dat je in een noodsituatie verkeert. Maar ook als je iets onderneemt dat spannend is en waarvoor je je uitermate moet concentreren. Dit is uiteraard positieve adrenaline. We geven je vijf tips voor activiteiten waar je als man echt een kick van krijgt.

Vijf Verschillende Activiteiten met Motoren

De hele dag trek je er met je vrienden voor uit, je gaat op maar liefst vijf verschillende motorische voertuigen de meest extreme belevenissen hebben. Je gaat racen op een quad, vliegt uit de bocht op een gemotoriseerde step, gaat uit je dak op een Carver, rijdt een parcours met een rupsvoertuig en laat je verrassen door de mogelijkheden van een scootmobiel.

Rijden op quads kan overigens op drie verschillende manieren, op behendigheid, in teamverband en op snelheid. Maar ga je liever driften dan kun je ook nog kiezen voor ijskarten. Een gemotoriseerde step is een Motoped. Het is een step, maar dan met motor. Vergis je niet in de mogelijkheden die deze step je biedt. Organiseer je dit uitje dan zullen je vrienden er nog lang over napraten. Vooral als juist jij uit de bocht vliegt in je scootmobiel!Quad

In Gevecht tijdens Paintballen

Wil je een middagje paintballen, dan kun je kiezen voor een indoor of een outdoor activiteit. Wat je ook kiest, paintballen is niet voor mietjes, maar buiten is wel het meest spectaculair. Je beleeft echte avonturen in bijvoorbeeld een bos. Diverse obstakels maken het allemaal nog spannender.

Je kunt bijvoorbeeld in teams spelen, waarbij het de bedoeling is dat het ene team het andere uitschakelt. Dat uitschakelen dat doe je door elkaar te raken met speciale verfballetjes. Het is wel verstandig om je gezicht te beschermen, omdat de verfballetjes je ernstig in je gezicht kunnen kwetsen. De balletjes zijn gemaakt van gelatine en springen open als ze iets raken. Het is dus aan het eind vrij duidelijk wie het meest geraakt is…Paintball

Snelheid en Behendigheid: Terreinrijden

In een stoere fourwheeldrive ga je de strijd tegen de modder aan. De een na de andere heuvel bedwing je met een stoere auto. Wie denkt dat hij zo’n auto niet aankan, moet er natuurlijk niet aan beginnen. Maar weet wel: iedereen die in een auto kan rijden, kan ook best wel in een fourwheeldrive rijden. Het is een uitdaging die je echt een keer aan moet gaan.

Natuurlijk is de auto geschikt voor het terrein waar je op rijdt. Ervaar wat er gebeurt als je een diepe modderkuil in scheurt en denk er vooral niet aan wat er gebeurt als je dit met je eigen auto gedaan had. Schuine vlakken en steile hellingen zijn op het parcours speciaal aangelegd voor een echte adrenaline kick!

Fourwheel

Wipeout! Glijden en Glibberen op een Natte Hindernisbaan

Oké vooropgesteld, voor de echte wipeout moet het warm zijn buiten. Omdat het in Nederland niet vaak warm is, is het misschien verstandiger om het spel te spelen op zachte luchtkussens, in plaats van te plonsen in het water. Je klimt en klautert, maar van rechts en links komende bokshandschoenen, rollende elementen en hindernissen doen er alles aan om jou te laten vallen. En vaak met succes!

Natuurlijk sta je direct op om weer in de aanval te gaan. Wipeout in het water kan wel in Nederland. Reken maar dat de adrenaline door je lijf stroomt, als je de uitdaging aangaat. Wil je de echte wipeout in aangename temperaturen? Dan moet je afreizen naar Argentinië. Daar is een uitdagende hindernisbaan te vinden waar je in je badkleding rondloopt en als het tegenzit alle hoeken van het zwembad te zien krijgt.Wipeout

Een Hindernisbaan voor Actieve Inspanning

Hindernisbanen hoeven natuurlijk niet per se iets met water te maken te hebben, je kunt ook een parcours voltooien met een aantal adrenaline verhogende activiteiten. Wat dacht je van een hindernisbaan in de polder of een bootcamp en obstakelrace? Je gaat geen uitdaging uit de weg en hebt aan het eind van de dag het gevoel dat je tot het gaatje bent gegaan.

Ga je met een groep de hindernisbaan aan, dan heb je natuurlijk een competitiegevoel. Een beetje man wil wel winnen. Met je vrienden beleef je de mooiste momenten, bijvoorbeeld als een van je vrienden probeert vals te spelen of als er een competitie ontstaat over wie het langst op een ronddraaiende hindernis kan blijven staan.

Hindernisbaan