Wat vraag je cadeau?

cadeau's voor mannenVaak is het moeilijk om voor iemand anders een cadeau te verzinnen, maar nog moeilijker is het misschien wel om voor jezelf iets te bedenken. Hoewel het crisis is hebben de meesten van ons namelijk toch alles wat ons hart begeert (op prijsniveau van een cadeautje dan).

Lijstje maken

travel boekHoe vrouwelijk het misschien ook lijkt, het is handig om een lijstje te maken met dingen die je iemand cadeau kan vragen. En kom je iets tegen? Schrijf het er meteen bij, want je vergeet het! Een mooi notitieboek is meteen alvast iets dat je iemand kan vragen je cadeau te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Raw Materials Leren Travel Boek van de afbeelding hiernaast?

Raw Materials

theater spotMisschien hou je meer van strak, dan is het merk Raw Materials waarschijnlijk niets voor jou. Maar als je houdt van rauwe, gebruikte, handgemaakte, stoere producten, dan kun je bij Raw Materials een hoop dingen vinden die je op je lijstje kan zetten. Je vindt Raw Materials onder andere bij de 9straatjesonline.

Interactieve Cadeau’s

vrouw in taart cadeauEn nee, hier bedoel ik natuurlijk niet die leuke buurvrouw in cadeauverpakking mee. Maar veel mannen vinden het makkelijk als ze je kunnen trakteren op een avondje poulen, bier drinken, karten, een dagje mountainbiken, of verzin maar een leuke activiteit. Hoeven ze niet de stad in om een cadeau te kopen en heb jij behalve een leuk cadeau ook meteen een dag of avond quality-time met je vriend(en). Is het een vrouw die je een cadeau wil geven? Dan is er ook vast iets dat jullie beiden leuk vinden om te doen. Denk aan een etentje, een filmavond, een wijnproef-excursie etcetera. Veel mensen vinden het sowieso vleiend als je als cadeau vraagt om iets samen met diegene te doen.