Vergelijkingssite Trucs

Deel ook!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Hugo Boss PromoAl een tijdje doe ik veel van mijn aankopen online. Tot nu toe ging het dan wel over grotere aankopen als kleding, reizen of spullen voor mijn computer. Maar meer een meer bedrijven krijgen een online shop waarin je ook kleine producten als deodorants en sokken en dergelijke online kunt bestellen. Het is wel even letten op de verzendkosten, maar ook die worden steeds lager en soms is de verzending ook voor kleine producten zelfs gratis.

Trucjes van vergelijkingssites

Via een prijsvergelijkingssite kun je uitzoeken waar je je gewilde product het voordeligst kunt kopen. Ik heb gemerkt dat je zo vaak veel kunt besparen op bepaalde producten. Het nadeel aan prijsvergelijkingssites is wel dat ze vaak gesponsord zijn door een van de aanbieders. Op de site komt de aanbieder die ze sponsort dan als voordeligste uit de bus omdat er alleen voor concurrenten is gekozen die nog net wat duurder zijn. Als je niet oplet heb je dan de goedkoopste van de duurste producten in huis als je begrijpt wat ik bedoel.

Een ander trucje van vergelijkingssites is om de portokosten niet mee te nemen in de vergelijking. Dan lijkt het allemaal o zo goedkoop, maar na optelling van de verzendkosten kan je tot de conclusie komen dat het toch voordeliger is om het gewoon in de winkel te gaan halen. Een vergelijkingssite waar de verzendkosten alvast zijn inbegrepen is parfum-vergelijk.

Parfum-vergelijk

Bij parfum-vergelijk is de goedkoopste dus echt de goedkoopste, van de aanbieders die vergeleken worden dan tenminste. Ik koop er graag mijn aftershaves, eau de toilettes en deodorants. Ik zorg wel dat ik die producten allemaal in 1 winkel koop, want anders betaal je dus wel 3x verzendkosten. Kortingen die op de sites worden gegeven zijn al doorberekend in de vergelijking, al is dat niet duidelijk te zien.