Vergaderen in de natuur

Woudschoten-conferentiecentrum

Wie een vergaderruimte zoekt let op verschillende punten. Zo zijn een aantal factoren belangrijk, het is afhankelijk van het soort vergadering, van waar de mensen vandaan moeten komen en wat je eisen zijn. Ook de omgeving van de locatie kan van belang zijn.

Keuze uit dertig verschillende zalen
Centraal in het land gelegen is voor veel bedrijven een pre. De provincie Utrecht heeft dan ook tal van vergaderlocaties. Woudschoten in Zeist is één van die locaties. Heb je een kleine zaal nodig (zo’n 23 m2) of juist een grote van zo’n 340 m2. Afhankelijk van het aantal personen dat bij de vergadering aanwezig is, moet je de gewenste grootte van de ruimte bepalen. Woudschoten biedt je de keuze uit maar liefst dertig verschillende vergaderzalen. Een overhead projector, beamer, dvd-speler, geluidsinstallatie, laptop, alle geavanceerde audiovisuele middelen zijn beschikbaar en alles is bij de zaalhuur inbegrepen. Ook de vergaderopstelling die je wenst is bespreekbaar. Als je wilt weten of een ruimte beschikbaar is, kan de congresagenda inzicht bieden. Woudschoten is gastgericht, je komt bij dit bedrijf voor de vergadering, over de rest hoef je niet na te denken, dat regelt het personeel van Woudschoten. Je hoeft dus alleen nog maar aan je vergadering te denken.

Vergaderen in het groen combineren met sport
Het midden van Nederland heeft veel groene plekken, als bossen en heides. Vergaderen omgeven door natuur kan extra inspiratie bieden. Woudschoten ligt op de Utrechtse Heuvelrug, midden in de bossen. Na de vergadering een flinke boswandeling, of juist in de pauze, hoort tot de mogelijkheden. Even de zinnen verzetten en met frisse lucht tot andere ideeën komen. De wandeling kan zelfs onder begeleiding van een boswachter. Woudschoten heeft arrangementen waar in combinatie met een vergadering wandelingen, loopclinics, mountainbiketochten en andere indoor- of outdoor sporten tot de mogelijkheden horen. Moet je groep beter samenwerken? Dan is een gps-tocht misschien wel een optie.

Woudschoten is goed bereikbaar
Een offerte kan veel duidelijkheid geven over kosten en afspraken. De kosten worden overzichtelijk gespecificeerd en met speciale wensen wordt altijd rekening gehouden. Een rondleiding kan je veel duidelijkheid geven over Woudschoten en zijn mogelijkheden. Woudschoten is een hotel en conferentiecentrum en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Een ruim aantal parkeerplaatsen maakt dat parkeren geen probleem is. Voor vervoer vanaf station Driebergen-Zeist heeft het conferentiecentrum een milieuvriendelijke pendelbus ingezet.