Stoere Gadgets voor Mannen

gamingJe hoort regelmatig het geklaag dat de mannen van nu geen echte mannen meer zijn. Nu onze vrouwen ons naar eigen zeggen niet meer nodig hebben worden we soms afgeschilderd als kleinzerige, overgevoelige watjes.

Het feit dat wij mannen van gadgets houden maakt ons in de ogen van veel vrouwvolk alleen maar zieliger. Laten we ze daar maar gelijk in geven. Dan houden wij meer tijd over om ons bezig te houden met stoere gadgets voor mannen zoals die van dit artikel!

De Elektrische Harley Davidson

De Amerikaanse motorfabrikant Harley-Davidson durft het aan: met LiveWire brengen ze de eerste elektronische ‘Harley’ op de markt.
Een aantal medewerkers van het techmagazine Wired waren de gelukkigen om een testrit te mogen maken en ze waren onder de indruk: “De Hell’s Angels zullen niet snel in het zadel van dit model springen, maar de motor biedt een amusante mix van kracht en comfort. Hij klinkt totaal niet als een ‘echte’ Harley – of als een straaljager die op een vliegdekschip landt – maar heeft een futuristische klank die doet denken aan een opstijgend passagiersvliegtuig”, zo zeiden ze.
Hoewel de LiveWire behalve qua geluid ook qua prestaties niet in de buurt komt van de echte Harleys haalt hij wel in minder dan vier seconden 100 kilometer per uur. En zoals we van Harley Davidson gewend zijn heeft deze elektrische motor heel wat meer stijl dan zijn concurrenten.

LG G Watch

De introductie van de langverwachte LG G Watch van LG Electronics (LG) is een feit. Vanaf 9 juli zal hij in de winkels liggen. De LG G Watch is voorzien van Android Wear™, Google’s nieuwe besturingssysteem voor wearables. Het design oogt eenvoudig door het minimalistische ontwerp. Het sluit prima aan op andere Android apparaten, zodat gebruikers overal contact hebben.

De kern van de LG G Watch is de Qualcomm® Snapdragon 400 processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz. Met het Always-On scherm kun je altijd in een oogopslag de tijd aflezen. Gekoppeld via Bluetooth heb je je smartphone niet meer nodig om berichten te lezen, muziek af te spelen, of te kijken wie je belt.

Logitech Squeezebox Radio

De Logitech Squeezebox Radio is een alles-in-één netwerkmuzieksysteem. Met de squeezebox heb je alles draadloos bij de hand: internetradio, je digitale muziekcollectie en online muziekservices. Uit de kleine speakers komt een verrassend goed geluid, zonder veel vervorming. Makkelijk te installeren en overal te plaatsen. Top apparaat!

The Murphy Elevator Bed

The Murphy Elevator Bed is een praktische, luxueuze, sexy en stoere mogelijkheid om wat meer ruimte in je (slaap)kamer te creeëren. Een druk op de knop en je het (tweepersoons)bed zit in het plafond. Hoe handig! Het systeem weegt ongeveer 450kg , dus je zult er wel even je muren en plafond voor moeten verstevigen.