Papier Hier

Waar haal jij je printer- en fotopapier? Ik koop dat sinds een tijdje altijd online, want ik heb echt geen zin meer in dat gesjouw met die pakken papier, om dan thuis tot de conclusie te komen dat ik het nog veel goedkoper online had kunnen bestellen ook. Er bestaan inmiddels vele papierboeren op het net en allemaal beweren ze de beste, de snelste en de goedkoopste te zijn. Heb je geen zin om zelf op onderzoek uit te gaan: ik help je een handje.

Printerpapier

KleurenpapierIedereen die wel eens op kantoor heeft gewerkt kent waarschijnlijk wel Viking-direct, het grote kantoorartikelen bedrijf. Hoewel het handig is om de site af en toe in de gaten te houden voor goede acties, koop ik er niet mijn papier. Ik vind het namelijk veel te veel gezoek tussen al die andere artikelen die ze verkopen. Papier is ook duidelijk niet hun core-business, want hun prijzen zijn niet de laagste. Zelf koop ik mijn a4 papier bij papier-store. Ook als ik een keer speciaal papier nodig heb dan koop ik het daar. Bij de papier-store verkopen ze namelijk alleen papier en toevallig wél heel goedkoop.

Papier-store

plotterrollenBij de papier-store verkopen ze dan wel alleen papier, maar wel héél véél verschillende soorten papier. Je kunt er zoal terecht voor gekleurd papier, fotopapier, etiketten, gerecycled papier, zelfkopiërend papier, plotter rollen en stiekem ook nog toners. Wat handig is is dat je op grams gewicht kunt zoeken (van 75 g/m2 tot 200 g/m2) en dat je er ook je papier in elk gewenst formaat kunt laten snijden. Ze leveren snel en zijn echt goedkoop.