Man zoekt vrouw

Man zoekt VrouwBoer zoekt vrouw, dat kennen we nou wel. Leuk hoor, dat vele boeren hun ware hebben gevonden, maar nu weten we het wel. Find me a millionaire of iets dergelijks is ook al aan bod gekomen, maar wanneer krijg de ‘gewone man’ nou eens alle aandacht? Of is de ‘gewone man’ niet interessant genoeg om een programma aan te wijden?

Man zoekt vrouw

Hoewel in de grote steden het de vrouwen zijn die moeite hebben om een man te vinden (er is daar nu eenmaal een vrouwenoverschot), in de rest van Nederland hebben de mannen het moeilijk. Mannen schrijven zich massaal in bij dating sites, speed date-avonden en relatiebemiddelingsbureau’s. Dus waarom geen programma Man zoekt Vrouw? Ik zou wel eens een bankdirecteur, een lasser en een journalist op zoek willen zien naar een vrouw. Behalve dat er meer mannen voor in aanmerking komen kunnen er ook meer vrouwen op reageren. Want eerlijk is eerlijk, niet iedere vrouw wil boerin worden..

Toch maar niet op TV?

Niet iedereen is bereid zijn zoektocht naar de ware op TV te vertonen. Niet iedereen is ook interessant genoeg om naar te kijken, al leek dat bij Boer zoekt Vrouw geen criterium te zijn.. Hoe kom je dan het snelst aan een vrouw? Het snelst gaat het via een datingsite. Je kunt zelf selecteren op uiterlijk en karaktereigenschappen, dus de slagingskans tijdens een date is best groot. Probeer je zelf goed te profileren. Een titel als ‘Man zoekt Vrouw‘ is misschien wel duidelijk, maar niet erg origineel. Soms hoef je geen titel op te geven, alleen een gebruikersnaam. Ook dan loont het om origineel te zijn. Je zult toch op moeten vallen tussen al die andere mannen!

1 Reactie

  1. Krista

    Mooie blog! Maar wat is dan die gewone man? Wat maakt een ‘gewone’ man aantrekkelijk?

    Wanneer de gewone man Thuis is bij zichzelf, is hij aantrekkelijk. Wanneer hij niets nodig heeft van een vrouw, niet komt halen, graaien en nemen, maar juist komt geven, delen en verbinden. Een man die Heel is in zichzelf, en weet dat er beyond dat heel zijn een sleutel ligt naar werkelijk verbinden.

    Ik blijf je een beetje volgen, eens kijken waar echte kerels volgens jou mee bezig zijn 😉

Geen reacties toegestaan.