Heb jij al een valentijnscadeau?

boeket rode rozen

Vrouwen zeggen vaak dat ze geen cadeautje hoeven op valentijnsdag. Maar als je dan als echtgenoot of vriend inderdaad met lege handen aan komt zetten zijn ze toch ineens teleurgesteld. Daar trap je dus niet meer in. Maar ja, wat koop je dan voor je vrouw of vriendin? Bij De Bloemist zijn er verschillende mogelijkheden om je geliefde te verrassen.

Bloemen

valentijnstulpen

De meeste vrouwen houden van bloemen. Rozen zijn natuurlijk het meest toepasselijk, maar sommigen vinden dat wat afgezaagd en krijgen liever andere bloemen voor valentijnsdag. Aan jou de keus. Een grote bos is leuk, maar je kunt ook romantisch met één roos en een ander cadeautje thuiskomen. Of haal je bos rozen uit elkaar en leg de rozen door het hele huis verspreid. En heb je wel eens gehoord van een Lekker boeket? Ook dit is een boeket waar je de gewenste indruk mee achter laat.

Chocolade en champagne

valentijnschampagne

Nog een stereotype, maar o zo waar: bijna iedere vrouw houdt van chocola. Waarom dan geen enorm hart van chocola als cadeau?

Houdt ze wel van een drankje? Dan is het een idee om er een fles champagne bij te doen. Een lekker wijntje kan natuurlijk ook.

Knuffels en/of balonnen

valentijnsballon

Knuffels en ballonnen doen het ook altijd goed. Al zijn er ook een hoop vrouwen die niet van dat soort on-praktsiche cadeaus houden. Heeft je vrouw of vriendin meer knuffels in huis? En houdt ze over het algemeen wel van prullaria? Dan kun je gerust langskomen met een hartvormige ballon en een knuffel in het thema Valentijn bijvoorbeeld.

Een avondje uit

romantisch dinerIn plaats van of naast een cadeau kun je je vriendin ook trakteren op een avondje uit. Lekker uit eten met een filmpje na afloop. Of kies voor een luxe avondje thuis door haar te verrassen met een door jou gekookt diner voor twee en daarna een bad met massage na afloop? Bedenk hoe je graag zou hebben dat je partner jou zou verrassen en de kans is groot dat zij dat ook leuk vindt.