Groen & Centraal Vergaderen in Utrecht

VergaderenUtrecht is een handige locatie voor conferenties en vergaderingen, omdat het natuurlijk super centraal in Nederland ligt. Daarnaast is de Utrechtse Heuvelrug de perfecte plek om na de vergadering er nog een klein bedrijfsuitje er aan vast te koppelen. De vraag is alleen, waar ga je naartoe? Even googelen heeft me het antwoord gegeven, want ik stuitte op Groencentraal.

Overzicht van Vergaderaccomodaties Utrecht

Voorbeeld Pagina GroencentraalOp Groencentraal vind je negen vergadercentra in Utrecht overzichtelijk bij elkaar. Per locatie kun je zien voor hoeveel mensen het geschikt is om te vergaderen, te overnachten, te eten en hoeveel vergaderruimten er zijn. Er staat bij elke locatie ook een verhaal over het conferentiecentrum/vergaderaccomodatie. Waarschijnlijk geschreven door de eigenaren zelf, maar het geeft toch een beeld van wat je kan verwachten.

Waar te vergaderen?

Zonheuvel - DoornHet blijft natuurlijk een kwestie van kiezen uiteindelijk, maar op basis van Groencentraal hebben wij op het werk makkelijker een keuze kunnen maken. We waren namelijk op zoek naar een complex met ruimte voor 250 man, met minimaal 25 slaapplekken, een goede keuken en 8 vergaderruimtes. Van de negen bleven er toen nog 3 opties over: het KNVB Hotel te Zeist, Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn en Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum. Na een telefoontje bleek dat Woudschoten al vol zat en zo hebben we uiteindelijk gekozen Zonheuvel in Doorn, want het KNVB Hotel vonden we te groot. Geen slechte keuze! De omgeving is prachtig, evenals de vergaderzalen en het eten was héérlijk.