Gadgets voor mannen: Dé Top Tien

Ben je op zoek naar een gadget voor een man? Dan is dat nog niet zo eenvoudig. De meeste producten komen nogal onnodig over. Met deze top-tien maken we je het wat eenvoudiger. Tien gadgets waar een man wat aan heeft!

1. Het Zwitserse zakmes voor échte mannen

218230De absolute nummer 1- gadget voor elke echte man: een Zwitsers zakmes. Een beetje zakmes heeft tien of meer handige gereedschappen. Het nieuwe Zwitserse zakmes heeft maar liefst tachtig verschillende functies. Je gereedschapskist kan bijna de deur uit! Mesjes, schroevendraaiers, een led-lamp, centimeter, snoeischaartje, timer, naai- en vijlgereedschap, je kunt het zo gek niet bedenken of het is in dit zakmes te vinden.

Door een ingebouwde digitale klok kan zelfs je horloge van je arm. De compacte gereedschapskist weegt maar 350 gram en wordt geleverd in de kleur rood. Door het roestvrije staal gaat hij lang mee. Repareren, wegen, zagen, snijden, schroeven, met deze multifunctionele gadget kan het.

2. Barbecueën met goed gereedschap

bbq-rocks-tang-of-spatel-e48Barbecueën en mannen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mannen zijn daar ook gewoon beter in. Goed gereedschap is onontbeerlijk, een tang om de drumsticks mee om te draaien en een spatel waarmee de hamburger weer beter gekeerd kan worden. Grappig is dat het barbecuegereedschap ook in ludieke vormen te koop is. Wat dacht je van een tang en spatel in de vorm van een heus rockgitaar? Het gereedschap is gemaakt van roestvrij staal en door een houten handgreep is hij nooit te heet om aan te raken. Naast barbecueën kun je met dit gereedschap ook nog eens je gitaarskills testen.

usb-bekerwarmer3. Usb-gadgets, overal stroom voorhanden

Dat leuke gadgets niet duur hoeven te zijn, bewijst de USB bekerwarmer. Voor nog geen tientje heb je een zilverkleurig plaatje waar je je beker op kunt zetten. Via een usb-poort krijgt de warmer stroom en houdt het heel eenvoudig je kopje koffie of glas thee warm. Omdat de bekerwarmer plug and play is, is het heel eenvoudig in gebruik. De usb-poort biedt veel mogelijkheden, stroom is ineens veel vaker en veel meer voorhanden. Zo zijn er diverse gadgets die via een usb-poort werken, neem bijvoorbeeld de usb-koelkast of de usb-bureauventilator.

iHat Beanie 14. De muziekmuts

Is het winterweer, maar kun je geen muts opzetten omdat je koptelefoon daar niet onder gepropt kan worden? Muziek luisteren en ook nog eens warme oren hebben? Kijk eens naar een muts met speakers.

De ingebouwde speakers vallen over je oren en het probleem dat je koptelefoon niet onder je muts past is verleden tijd.


Vooral als het wat kouder is, is deze muts een leuke oplossing. De kwaliteit van het geluid zou ook nog eens hoog zijn, een winterwandeling maken met muziek op de oren is met deze iHat heel eenvoudig.

5. Overal 3D

Het kijken naar een 3D-film blijft magisch. De beelden die werkelijk op je af lijken te komen, maken het nog steeds een unieke beleving. De tijd dat je voor deze films per se naar de bioscoop moest, is definitief voorbij. Met de 3D Director Viewer is het zelfs mogelijk om 3D-films via je mobiele telefoon te bekijken. Op YouTube zijn diverse 3D-filmpjes te vinden, vooral als je de meegeleverde code gebruikt. Verder is het een kwestie van je iPhone in de houder plaatsen en genieten van de mooie beelden via de handheld kijker met speciale lens.

6. Je eigen lasershow

laserbeamerEen feestje en van plan met je vrienden helemaal uit je dak te gaan? Muziek op tien en lekker dansen met zijn allen? Luister je feestje dan op met een mini laserprojector. Deze beamer heeft prachtige lasereffecten in zich in de kleuren rood en groen. Verschillende lasereffecten zijn mogelijk met deze kleine beamer: een dynamische vloeibare lucht, vuurwerk, wolkenvelden of sterrenschittering. Omdat de mini laserbeamer op een driepoot standaard staat, is hij zeer stabiel te noemen. De behuizing is gemaakt van aluminium, wat hem ook nog eens stevig maakt. Een nadeel aan deze gadget: iedereen wil hem direct van je lenen.

7. Universeel stopcontact

Nu de hele wereld via webshops bereikbaar is, worden wel eens apparaten aangeschaft met buitenlandse stekkers. Het is nu eenmaal zo dat er diverse verschillende stekkersoorten zijn. Zo heeft Amerika zijn eigen variant, maar ook Australië, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Met het universele inbouwstopcontact is dat werkelijk geen probleem. Elke stekker past in dit stopcontact, er zitten zelfs usb-poorten in. Dit maakt dat het opladen van je mobiele apparaten ook eenvoudiger gaat. Kortom: een multifunctioneel product, waarmee het geen probleem is als er eens een verkeerde stekker aan een product zit. Het stopcontact is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, mat zwart en mat goud.275366_BB_00_FB.EPS

8. Auto’s en mannen

Auto’s blijven altijd mannen trekken, raceauto’s des te meer. Leuk voor op kantoor, maar natuurlijk ook voor thuis: een op afstand bedienbare raceauto. Even ontspannen, tussen de werkzaamheden door even lekker naar buiten met je collega’s om even goed te racen.

9. Het cassettebandje herontdekt

cassette-recorderIn muziekland is de elpee weer helemaal terug van weggeweest. Tijd om ook de cassettebandjes weer uit de kast te halen. Veel mannen hebben nog een rijtje oude cassettes staan, maar hebben er geen speler voor. Goed nieuws, met de Cassette – MP3 converter is het een fluitje van een cent om de muziek op de cassettes om te zetten naar een MP3-bestand. De adapter werkt zowel op baterijen als via de usb-poort van de computer. Oude tijden herleven met deze leuke gadget.

10. Bij de tijd

Een horloge is altijd goed, maar een stoer horloge wat alleen jij kunt ontcijferen is misschien wel leuker. Zowel analoog als digitaal laat het edelstalen armsieraad met lederen band de tijd zien. De tijd moet je ontcijferen door de gebruiksaanwijzing te lezen. Even in verdiepen en je bent altijd bij de tijd.