Easypark2fly rules

Parkeren bij Schiphol - Easypark2flyRegelmatig ga ik zakelijk op reis. Ieder jaar wel een paar keer naar Londen, soms Budapest, Barcelona en zoals onlangs 6 dagen New York. Allemaal business dus op de langere trips vlieg ik businessclass. Heerlijk allemaal.

Tot vorig jaar parkeerde ik altijd op Schiphol zelf. P2 of P3. Hier raakte ik meer en meer ontevreden over. Het is duur en het vervoer naar de vertrekhal laat vaak te wensen over, lang wachten. Ik wilde graag iets anders proberen en er blijken enorm veel parkeerbedrijven rondom Schiphol te bestaan. Op hun website staan mooie verhalen over hoe goed en veilig het parkeren is. Nou daar ben ik van terug gekomen.

Valet Parking?? Yeah right, wat een slechte service.

Een voorbeeld: Ik reserveerde voor een week bij een valet service. Je geeft je auto voor de vertrekhal op Schiphol af en deze wordt voor je weggezet. Maar waar, geen idee. Bij terugkomst (midden in de nacht) kreeg ik mijn auto terug. Wat de jongen die ‘m kwam brengem niet had gezien was dat er een briefje onder de ruitenwisser zat. Een geirriteerd persoon gaf daarop te kennen dat mijn auto op zijn plek had gestaan. Hij of zij was zo vriendelijk geweest om wat alternative parkeerplekken op te geven. Dit heb ik even uitgezocht en wat bleek mijn bolide had een week lang gewoon in een straat in Hoofddorp gestaan. Niets valet parking met veiligheidsgarantie. Mijn auto had een hele week in een woonwijk gestaan en ik moest bijn €50 afrekenen voor een wel heel slechte service.

Parkeren in een weiland? Nou nee.

Wijs geworden rondom de valet parking ben ik op zoek gegaan naar een ander parkeerbedrijf. Ik kwam uit bij een bedrijfje onder de rook van de kaagbaan. Toen ik het terrein op keek hoefde het al niet meer. Gewoon een braak liggend stuk weiland met een slecht hek met gaten erin en een man die nauwelijk Nederlands sprak. Of ik mijn autosleutels daar wilde inleveren, nou dacht het niet.

Goede Service bij Easypark2fly.

Gelukkig had ik een alternatief opgezocht. Dit betreft Easypark2fly in het naburige Abbenes. Hier zwaaite ene Chris de skepter. Het parkeren geschied op een permanent bewaakt terrein dat goed is afgesloten met een deugedelijk hek. De sleutel van je auto wordt in een dikke kluis bewaard en er wordt niet met je auto gereden op de openbare weg. Ondanks dat ik geen reservering had wilde Chris me toch helpen. Ik stalde mijn auto, betaalde en werd gelijk met een luxe busje weggebrtacht naar Schiphol, een ritje van 5 minuten. Wat me verder gerust stelde is dat Easypark2fly onderdeel is van een groot complex, met o.a. bergingscentrale van der Vliet. Daar zijn dus dag en nacht mensen aanwezig.

Onderweg vertelde Chris me dat er veel cowboys op zijn markt actief zijn en dat de gemeente bezig is om daar paal en perk te stellen. Verder melde ie dat Easypark2fly het oudste parkeerbedrijf is voor parkeren bij Schiphol. Het bestaat nu vijf jaar. Toen ik terugkwam stond Chris zijn collega op me te wachten (ook een nette kerel) en binnen 10 minuten zat ik mijn eigen auto op weg naar huis. Top Service, daarom dit blog. Easypark2fly heeft er een klant bij.

Easypark2fly
Kaagweg 20
2157 LH Abbenes
T 0252 547 047