De wereld van Dikkie Dik

dikkie dikDikkie Dik als titel op een mannenblog. Je denkt dan misschien meteen aan de theatershow Sex, waar Dikkie Dik door de Vliegende Panters gepersifleerd werd. Nee, dit artikel gaat echt over DE dikkie dik. Je hebt misschien wel een neef, kind, buurmeisje, leerling of een ander jong kind in je omgeveing waar je af en toe een cadeautje voor moet kopen. Dikkie Dik is dan altijd goed. In dit artikel een paar toppers onder de Dikkie Diks.

Dikkie Dik Prentenboeken

Dikkie Dik Prentenboek Sinterklaas Van Dikkie Dik bestaan er naast prentenboeken ook babyboekjes, blokboekjes en luisterboeken, maar de doelgroep van Dikkie Dik vindt prentenboeken vtoch vaak het leukst, omdat ze veel tekeningen bevatten en lekker groot zijn. Met Sinterklaas alweer in het vooruitzicht is een Dikkie Dik Sinterklaasboek een aanrader (zie boven) Het boek is trouwens geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Dikkie Dik Knuffels

Dikkie Dik Speelbal Knuffels doen het ook altijd goed als cadeau. En een Dikkie Dik speelbal kan geen enkele moeder niet educatief verantwoord vinden. Een speelbal zorgt er namelijk voor dat de zintuiglijke en motorische ontwikkeling van een kind gestimuleerd wordt. De Dikkie Dik speelbal is 12 centimeter groot, dus laat je niet door het plaatje misleiden. De speelbal is geschikt bevonden voor kinderen vanaf 0 jaar. Detail: de speelbal is geproduceerd door Happy Horse, dus qua kwaliteit zit je wel goed.

Dikkie Dik Persoonlijke Cadeau’s

Dikkie Dik gepersonaliseer cadeau
Wat is er leuker voor een (klein) kind, dan een cadeau waarin hij of zij zelf de hoofdrol speelt? In het gepersonaliseerde boek ‘Dikkie Dik Jarig’, wordt de opgegeven naam in het boekje verwerkt. Voor € 14, 95 heb je al een soft-cover versie van dit boekje en voor € 19,95 heb je een gepersonaliseerde hardcover van dit Dikkie Dik verhaal in handen. Wat is het verhaal? Het is nacht. Dikkie Dik kan niet slapen, want morgen is hij jarig. Wat spannend! Als het ochtend is, valt Dikkie Dik eindelijk in slaap. Hallo Dikkie Dik! Wakker worden! We komen voor je verjaardag! Alle vriendjes van Dikkie Dik komen op het feest. Er zijn cadeautjes, ze eten taart en doen spelletjes. Wat een fijn feest! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.