De nieuwe iPhone 6, een smartphone voor echte mannen

Bij een iPhone denk je misschien als eerste aan een gadget voor hipsters of iets waarmee modebewuste meisjes willen uitdragen hoe trendy ze wel niet zijn. Of dat terecht is laten we even in het midden. Wat zeker wel waar is: het nieuwste iPhone (plus) model kent veel vernieuwingen die het hart van de gemiddelde man sneller zal doen kloppen.

Groter scherm

Het eerste wat opvalt aan de iPhone 6 is het grotere scherm. Tot nu toe bleef Apple behoorlijk achter wat betreft de grootte van het scherm. Waar de iPhone 5 nog een scherm van 4 inch had, heeft de iPhone 6 een scherm van 4,7 inch. Zijn grote broer de iPhone 6 Plus heeft er zelfs een van 5,5 inch. Hierdoor wordt het een stuk leuker om te gamen, iets wat wij mannen graag doen. Maar video’s kijken of wat je ook wilt doen is veel prettiger op een groot beeldscherm.
iphones
Bron: elkeesmedia.com

Betere graphics

Behalve dat de nieuwe iPhone een groter scherm heeft, biedt het ook nog eens veel mooier beeld. De iPhone 6 heeft een prachtig retina HD display. Deze heeft drie keer zoveel pixels als het scherm van de iPhone 5. Het geavanceerde scherm maakt diepere kleuren zwart mogelijk en geeft dankzij de “dual domain”-pixels meer natuurgetrouwe kleuren mogelijk.

Betere processor

De sterk verbeterde processor maakt het feestje compleet. De A8-chip laat video’s soepeler verlopen en biedt meer power aan spelletjes. Ook het Downloaden en streamen van video’s gaat een stuk sneller dankzij de A8. Goed nieuws dus voor videojunkies, de nieuwe iPhone 6. Zeker nu ook de komst van Popcorn Time naar iOS is bevestigd!