Werkschoenen voor iedereen

e_s_S1_halfhoge_veiligheidsschoen_Tolosa-35690-0-635315022786006608De veiligheid van werknemers is van cruciaal belang voor bouwbedrijven. Veiligheidsschoenen zijn misschien wel de bekendste voorbeelden van veilige werkkleding. Een probleem van deze werkschoenen is dat ze niet altijd even fijn en zijn meestal ook niet echt mooi om te zien. Werknemers neigen er daarom nog weleens naar om ‘normale’ schoenen te dragen, die leuker staan maar geen veilige keuze zijn.

Werkschoenen met kunststof neus, kevlar zool: toch mooi?

Werknemers hechten er veel waarde aan dat schoenen bij hen passen; ze lopen er tenslotte de hele dag op. Hierbij zijn vooral de pasvorm en het comfort van belang, maar het ontwerp telt steeds meer mee. Gelukkig zijn er meer en meer stijlen om uit te kiezen.

De webshop van engelbert-strauss.nl heeft een indrukwekkend assortiment veiligheidsschoenen waarbij duidelijk is nagedacht over het ontwerp. Sommige veiligheidsschoenen lijken door het kleurrijke design net gewone sneakers, terwijl ze wel degelijk gevoldoen aan strenge veiligheidseisen eisen: ze hebben een aluminium/kunststof neus, kevlar zool en zijn vervaardigd uit lichtgewicht materiaal. Bovendien gaan deze schoenen niet af bij detectiepoortjes in winkels!

Welke werkschoenen heb je nu nodig?

Elk beroep is anders en elke individuele werknemer stelt weer andere eisen aan zijn werkschoenen dan een ander; welke bescherming nodig is, hangt af van het soort werkzaamheden dat verricht wordt. De werkschoenen van iemand die in een raffinaderij staat, moeten goed waterdicht zijn en tegen chemicaliën kunnen, terwijl iemand op een bouwplaats meer is gebaat bij stevige schoenen met verharde neus en ondoordringbare zool.

Engelbert-Strauss heeft alle mogelijke categorieën inclusief schoenaccessoires op een overzichtelijke manier gerangschikt in de webshop, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt. Bovendien zijn ze voor vragen bereikbaar via telefoon en e-mail, zodat je je goed kunt laten informeren voordat je jouw nieuwe werkschoenen aanschaft.