Stoere titanium ringen voor de moderne man (en vrouw)

Ben je aan het nadenken over de aanschaf van trouwringen of relatieringen? Overweeg dan ook eens om trouwringen uitgevoerd in titanium te nemen. Dit materiaal straalt namelijk een klasse uit, die weer eens wat anders is dan het klassieke goud van de gemiddelde trouwring.

Het materiaal titanium staat bekend om zijn goede corrosiebestendige eigenschappen. Dat betekent dat het bijna net zo resistent is als platina en een verhouding van sterkte op massa heeft.

Feitelijk is titanium net zo sterk als staal, maar ziet er wel een stuk mooier uit!

Voordelen van titanium

Titanium is dus een metaal met heel krachtige eigenschappen, maar het weegt wel heel weinig. Titanium is sterk en licht en corrosiebestendig. Daardoor is het bestand tegen extreme temperatuurschommelingen. Voor een sieraad maakt dat natuurlijk niet zo heel veel uit, maar dat is wel de reden waarom titanium veel wordt gebruikt in machines zoals vliegtuigen en raketten.

De reden waarom titanium veel voor sieraden gebruikt wordt, is dat het gemakkelijk te bewerken is. Dat het een ontzettend sterk maar toch licht metaal is, is ook een groot voordeel. Dat vergroot namelijk de draagbaarheid van de sieraden. Tot slot is titanium anti-allergeen, wat betekent dat niemand allergische reacties zal krijgen door het dragen van titanium.

De mooiste trouwringen in titanium

Het bedrijf AllianceRingen heeft een ontzettend mooie collectie van trouwringen en relatieringen in titanium. Zij gebruiken daarvoor de hoogste kwaliteit titanium, om vervolgens de mooiste stijlvolle ringen te maken.

Wat vind je van deze ring? Of van deze? Ik weet het wel, als ik straks ga trouwen! Mocht er in de selectie van AllianceRingen niet het ideale model voor jou bijzetten, maak je dan geen zorgen! Je kunt bij AllianceRingen ook zelf een ring ontwerpen, of een bestaande ring aanpassen tot die geheel aan jouw smaak voldoen!