Stijlvolle stappers voor de winter

mensblog - schoenentrendDe blaadjes vallen van de bomen, de regen komt met bakken uit de hemel en die heftige windvlagen zijn ook niet mis. De herfst is in volle gang! Dat betekent dat het nog maar een paar maanden duurt voordat de sneeuw naar beneden komt dwarrelen en de winter begint. De warme truien en het thermo-ondergoed wordt weer tevoorschijn gehaald. Maar is jouw schoenenkast ook winterklaar? Hier de herentrends voor de aankomende winter.

Opvallend

Dit najaar zien we veel opvallende kleuren in de kleding van mannen. Maar ook de schoenen mogen lekker kleurrijk zijn. Kies voor een knalrode nette schoen of ga juist voor een blauwe instapper van JeansOnlineJeansOnline. Neem je graag een risico, ga dan voor een stapper met een bijzondere print. Daarnaast zien we dit seizoen vooral een aantal stijlen terugkomen.

Netjes

De brogues zijn schoenen die momenteel in veel schoenenwinkels te vinden zijn. Deze nette leren schoenen vinden hun oorsprong in Groot-Brittannië. Kenmerkend zijn de decoratie perforaties en de verschillende stukken leer die worden gebruikt voor het maken van één schoen. Doordat er meerdere laagjes zijn, zie je deze winter vele kleurencombinaties op de schoen. Maak je gebruik van de Vimodos kortingscode dan loop jij voor een schijntje in deze kekke stappers. Naast de brogues zijn de moccassins met kwastjes populair. Deze zien er netjes uit en lopen bovendien ook nog heerlijk!

Comfortabel

Tijdens de natte en koude winterdagen is het niet altijd mogelijk om nette schoenen te dragen. Zie jij het al voor je, dat jij in je nette pak en moccassins door meters sneeuw moet ploeteren voordat je de auto of de voordeur bereikt? In dat geval zijn bergschoenen en de hoge veterboots de juiste schoenen om aan te trekken. Deze schoenen zijn warm en zitten meteen goed wanneer jouw voet erin glijdt. Bovendien hebben deze boots, die onder andere bij Manfield te koop zijn, een goed profiel in de schoenzool, zodat jij deze winter niet uitglijdt!