De 9 straatjes gaat landelijk!

De 9 straatjes

De 9 straatjes zijn een begrip in Amsterdam. De negen straatjes, dan heb je het over de Gasthuismolensteeg, de Oude Spiegelstraat, de Wijde Heisteeg, de Hartenstraat, de WOlvenstraat, de Huidenstraat, de Reestraat, de Beerenstraat en de Runstraat. Al deze straatjes staan vol met anders dan anders winkels en zijn daardoor niet alleen interessant voor shopgekke vrouwen, maar ook voor toeristen, wandelaars en voor mensen die een origineel cadeau of kledingstuk willen kopen. Maar ze zijn nu ook online te vinden! Dat maakt het ons wel héél makkelijk om niet meer te hoeven winkelen.

De 9 straatjes online

9 Straatjes OnlineOp 9 straatjes online vind je herenkleding, dameskleding, cadeau’s en woonartikelen, accessoires kortom, je kunt er alles kopen wat je nodig hebt. Het handige aan de negen straatjes online is wat er handig is aan elke online winkel: als je wilt kun je alle herenkleding artikelen bij elkaar zien. Geen urenlang winkel in winkel uit meer dus, maar al surfent rustig uitzoeken wat je wilt bestellen. Je kunt het makkelijk retourneren, dus ook het gedoe van passen in de winkel is voorbij.

Herenkleding bij de 9 straatjes

Om je een indruk te geven van wat je in de negen straatjes aan herenkleding kunt vinden: hier twee artikelen uit de online winkel.

FOLK herenschoenenDeze herenlaarzen kunnen even slick als stoeroverkomen, afhankelijk van wie en hoe je ze draagt. Anders dan anders zijn ze in ieder geval wel.


Aktejas jaren '40Ook voor Vintage kun je terecht bij de negen straatjes, zoals voor deze Aktetas uit de jaren ’40. Vette tas, toch?