Beroepskleding voor echte kerels!

Voor iedereen die op zoek is naar nieuwe werkkleding: werkkleding hoeft niet langer zaai uit te zien en lastig te zitten. Wat vind je bijvoorbeeld van trendy werkkleding, die je ook in je vrije tijd kunt dragen? Een aantal bedrijven hebben zich gespecialiseerd in kleding voor mannen en bieden tegenwoordig werkkleding, die niet alleen beschermd, maar ook nog modieus is en gemakkelijk zit.

Trendbewuste mannen

Het is al lang geen geheim meer dat ook mannen tegenwoordig meer en meer op de actueele mode en trends letten. Vroeger waren het de vrouwen, die trendbewust de mode vervolgden, maar vandaag kleed ook de mannenwereld zich graag modebewust. Dat geld voor de vrije tijd net zoals voor op het werk. Door de grote navraag zijn in deze markt in de laatste tijd veel bedrijven ontstaan.

Klantgerichte onwikkeling

Het merk Engelbert Strauss staat voor levendige en inspirerende werkkleding. Daarvoor richt de onderneming zich op waarden zoals innovatie, design en dynamiek en verbind deze waarden met praktijkgerichte kleding. De nieuwe producten worden in een voortdurende feedback-kringloop klantgericht ontwikkeld. Doordat de producten samen met de klanten ontwikkeld worden is het bedrijf in de laatste jaren sterk gegroeid.

Veilig en trendy

En Inderdaad biedt de online webshop van Engelbert Strauss een indrukwekkende collectie aan werkkleding, die aan de veiligheidsbestemmingen voldoet en ook nog eens mooi is om naar te kijken. Met de trendy en casuale mode word je dus een echte eyecatcher op de werkvloer. Hier vind je bijvoorbeeld modern gedesignde broeken, jassen en vesten, stofjassen, overalls en schorten. Maar ook ondergoed, thermokleding, schoenen en andere kledingaccessoires zijn in de collectie te vinden. Daarnaast biedt het assortiment nog producten zoals handschoenen of stofmaskers voor de arbeidveiligheid, kantoorartikelen, compressoren en bijvoorbeeld accuboormachines.

Een grote keuze voor iedere branche

Of je nou kok, bakker, slager of arts bent, of je metaalbouwer, tegelzetter, electricien bent of een ander beroep uitoefend, waar je speciale werkkleding voor nodig hebt. Het assortiment biedt eigenlijk voor bijna alle branches de passende beroepskleding. En je vind hier en daar nog eens wat aardige koopjes.

Makkelijk online bestellen

Het mooie aan die online webshops is toch dat je de voet niet uit de deur hoeft te zetten en toch zo een grote keus hebt. Als je dus tot de mannen behoord, die niet graag uren lang winkelen, kan je hier met een aantal kliks gemakkelijk online bestellen. Bovendien kan je de prijzen snel vergelijken en is het vaak nog goedkoper ook dan op straat. Voor beroepskleding kun je terecht bij Engebert Strauss!