De Vetste Interieurgadgets die Jij wil Hebben!

Huisgadget

Je interieur moet je niet te serieus nemen. Je bent niet voor niets man geworden, en geen vrouw. Je interieur moet vet zijn. Het moet spraakmakend zijn. Het moet uniek zijn. Tijd dus om wat toffe gadgets aan je interieur toe te voegen die jouw interieur onvergetelijk maken.

Lichtgevende meubels

Omdat vrijwel niemand het heeft, is het helemaal hartstikke hot: lichtgevende meubels. En dan bedoelen we niet je bankstel of eettafel, maar wat bijzetmeubeltjes. Ze kunnen je interieur helemaal opfleuren en het kijkt hartstikke hip. Vaak zijn lichtgevende bijzettafels of lichtgevende plantenbakken bedoeld voor in de tuin, maar waarom niet gewoon binnen??

lichtgevende-meubels-kopen
lichtgevend

LED panelen

Nog op zoek naar verlichting voor de woonkamer? En heb je graag fel, goed licht wanneer je je woning poetst? Dan zijn LED panelen helemaal je-van-het. Voor een paar tientjes tot een paar honderd euro (zie hier prijzen) heb jij tenminste écht bijzondere lampen in huis. Zie jij al je bezoek al naar het plafond staren wanneer ze je woonruimte in lopen?

Streaming speaker

Je muziek vanaf je telefoon of tablet draadloos afspelen op een strak klinkende speaker die je ergens in de hoek van je woonkamer hebt staan. Helemaal van deze tijd, toch? Heb jij al een vette streamingspeaker in je woonkamer staan voor als je wat volk over de vloer hebt? Wij vinden de Marshall Killburn er wel echt met kop en schouders bovenuit springen. Qua geluid én qua looks.

marshall