Verlichting decoreert en geeft een woning sfeer

Philips-PlafondlampGeen huis is compleet zonder de juiste verlichting, een lamp geeft een woning de juiste sfeer en decoreert. D-signverlichting.nl heeft grote keuze aan moderne en klassieke lampen. ‘

Voor elke kamer is een lamp verkrijgbaar

De verlichting is onder te verdelen in verschillende categorieën: binnenverlichting, buitenverlichting, led verlichting, projectverlichting, lampen en feestverlichting. Zelfs in de categorie schilderijverlichting is keuze genoeg: schilderijverlichting in verschillende kleuren en met led lampen, halogeen of tl. De binnenverlichting is onder te verdelen in hanglampen, plafondverlichting, wandlampen, tafellampen en vloerlampen. Daarnaast zijn lampen voor de slaapkamer, badkamer (beschermd tegen spatwater), keuken en kinderkamer te bestellen bij de online lampen webshop, maar ook kroonluchters, bureaulampen en designlampen.

Buitenlampen: design en met een functie

Buiten is verlichting ook toepasbaar in vele variaties. Naast inbouwspots voor plafond, grond en muur is een variatie aan wandverlichting, tuinverlichting en sensor buitenlampen verkrijgbaar. Zelfs de klassieke schemerlamp is in een variant voor de tuin te bestellen. Deze 168 cm hoge lamp van edelstaal heeft een gesloten lichtscherm van pc. De tuin krijgt met deze lamp een huiselijke sfeer. Verlichte bloempotten, verkrijgbaar in een 60 cm en een 90 cm hoge variant in de kleuren wit, taupe en grijs, maar ook in de felle kleuren oranje, paars, rood, lime en roze. De potten zijn vervaardigd van polyethyleen en in combinatie met een buitenplant of kleine boom geeft de pot een speciaal effect. Buitenlampen met een bewegingssensor zijn functioneel omdat ze inbraak kunnen voorkomen. Door een deur of tuinpad uit de schemering te halen, is het voor een inbreker minder aantrekkelijk een inbraakpoging te wagen.

Projecten of feesten

Voor kantoor of winkel is een complete lijn projectverlichting te bekijken in de showroom of te bestellen op de website. Ook feest- en kerstverlichting is volop te vinden op de website, van lichtslangen tot lichtsnoeren met lantaarns of gekleurde lampen. Led-verlichting is zowel voor binnen als buiten verkrijgbaar. Allerlei variaties aan lampen zijn verkrijgbaar met led-lampen. De meeste lampen zijn niet voorzien van lichtbron, maar deze zijn wel los bij de lamp te bestellen. Zowel spaarlampen als tl-verlichting, led-lampen, gloeilampen en halogeen zijn verkrijgbaar. De lampen zijn beschikbaar van de bekende merken als Osram en Philips, maar ook van goedkopere versies.