Stoere tips voor de mannenkamer

Iedere man heeft zijn eigen ruimte nodig. Zeg nu eerlijk: als je hem niet hebt, dan mis je hem, toch?
Een ruimte waar je volledig koning met hoofdletter “K” bent en kunt doen wat jij wilt.

Maar dat wil niet zeggen dat deze ruimte per se een rommelig en verouderd hok moet zijn waar je dagenlang vertoeft zonder naar buiten te komen. Wat zijn nu praktische en coole zaken welke jouw ruimte een echte mannenkamer maken? Een aantal suggesties op een rij:

iMac met supergroot scherm

Kost ook wat, maar dan heb je ook wat.

Natuurlijk. We houden van games, muziek maken of andere multimediale zaken. Wat is er nou mooier dan dit alles te bewonderen op de laatste iMac met 27 inch Retina beeldscherm?

Zo komt die full HD film, je zelf geschoten foto’s met je spiegelreflexcamera en die nieuwe game super mooi je kamer binnen.

Overigens zijn ze er ook een maatje kleiner, voor het geval het toch wat minder mag. Zowel qua maat, als kosten. Begeef je naar een iCentre of een Dixons bijvoorbeeld voor de mogelijkheden.

imac

Supervette gitaar

Wat is er nu mooier (en maakt meer indruk) dan zo’n mooie authentieke (semi-) akoestische of super gave elektrische gitaar aan je muur? In een mooie zwarte, sunburn of goldtop uitvoering.
Gewoon omdat het kan…
En het nodigt misschien wel uit tot nog meer creativiteit of anders in ieder geval herrie. Gibson, Fender, Gretsch enzovoorts zijn natuurlijk dé merken…Maar er zijn tal van andere voordelige alternatieven. Begeef je eens een dagje naar bijvoorbeeld Feedback muziek in Rotterdam of kijk gewoon online, bijvoorbeeld via marktplaats of er iets naar je zin is te vinden. Eventueel met zo’n coole (vintage) versterker natuurlijk…

gitaar

USB cupwarmer

Nooit meer koude koffie met deze usb cupwarmer. Niet veel aan uit te leggen behalve dat het perfect is voor de drukke man waarvan de koffie sneller koud is dan hij hem drinkt. Daarnaast is het ook nog een 4-poorts usb hub (helaas wel maar 1.1 snelheid). Gevonden op Megagadgets.nl.

cupwarmer

Transparante speaker, ja echt waar

Bij een goede kamer, hoort goed geluid…Misschien wil je wel eens iets anders dan het standaard zwarte setje speakerboxen. Dan is dit misschien wel een leuk alternatief. Een transparante speaker met versterker ingebouwd, bedacht door Zweedse designers. Los te plaatsen of aan de wand te monteren. Het beste geluid krijg je natuurlijk met twee van die dingen. Maar enkel gebruiken is mogelijk. Het is weer eens wat anders. Kijk op www.peoplepeople.se voor meer info.

transparantespeaker

Makkelijke vloer

Tja, je zit soms alleen in die kamer, maar als er een paar vrienden een pilsje komen pakken dan is het wel handig dat, mocht er wat gemorst worden, je een vloer hebt die tegen een stootje kan en makkelijk schoon te poetsen is. Leg dan laminaat of iets dergelijks. Bij Kwantum bijvoorbeeld vind je stoer en goedkoop laminaat in verschillende uitvoeringen. Mét en zonder v-groef. Van wit eiken tot donker marmer…

Natuurlijk zijn er nog tal van andere dingen die je kunt doen om jouw ruimte helemaal naar wens vorm te geven. En je weet het: daarvoor bestaan geen regels!

makkelijkevloer