Island Style Tuinmeubelen: voor hét ultieme vakantiegevoel.

Veel Nederlanders hebben al genoten van een heerlijke vakantie of gaan nog genieten van een winterzon vakantie. Om dit vakantiegevoel vast te houden óf om vast inspiratie op te doen voor komende zomer licht ik in deze blog de Island Style uit! Eilanden geven toch vaak het ultieme beeld van vakantie en rust, maar ook zeker van de gezelligste feestjes. Neem nou bijvoorbeeld Ibiza, een heerlijk Spaans vakantie-eiland. Of denk aan Curaçao, genieten aan de westkust, een dagje Willemstad of zwemmen met dolfijnen. In mijn ogen; hét ultieme vakantiegevoel.

Dit gevoel kun je ook creëren in eigen tuin. Zand tussen je tenen en heerlijk comfortabele ligbedden zijn als je het mij vraagt hiervoor de hoofdingrediënten. Ook houten vlonders en mooie veranda’s dragen bij aan dit beeld.

Styling

Vergeet ook niet de bijpassende planten en bloemen. Palmen en olijfbomen geven een zomerse uitstraling, maar met gekleurde diningstoelen en kleurrijke kussens creëer je ook eenvoudig de zomerse look!

Als toevoeging aan de tuin kun je denken aan een hangmat, hangstoel of daybed. Hiermee weet je zeker dat je optimaal tot rust komt en daarnaast geeft het een relaxte uitstraling aan je tuin. Ga voor de mooiste hangstoelen eens langs bij Kees Smit Tuinmeubelen en laat je verassen door het uitgebreide assortiment!

Zoals je ziet bestaat de Island Style zowel uit wittinten en pastelkleuren als uit allerlei bonte kleuren. Speel met de verschillende kleuren en gebruik natuurlijke materialen en kleuren voor de basis.

Relax

Misschien wel het belangrijkste onderdeel: lekker relaxen in eigen tuin zodat je nóg meer kunt genieten van het buitenleven. Vind je het lastig om een keuze te maken uit de vele tuinmeubelen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn? Kies dan voor een loungebank met losse elementen, deze kun je altijd flexibel en geheel naar eigen wens opstellen. Zak weg in de comfortabele kussens met een zomerse cocktail. Cheers!