Het pimpen van je huis

Het pimpen van je huisEen keer in de zoveel tijd kom ik thuis en dan heeft mijn vriendin het hele huis omgekeert, zo lijkt het. De bank staat aan de andere kant van de kamer, kasten zijn van plek verplaatst en zijn bovendien anders ingericht.  Ik heb zelf ook wel eens de drang om het huis te veranderen, maar ik ben meer van het vernieuwen in plaats van het verplaatsen. Gewoon even een paar mooie lampen of kasten erin en wat oude eruit. Ben jij daar ook meer van, dan heb je misschien iets aan dit artikel.

Design lampen

Leitmotiv HanglampLampen kunnen je huis ineens een stuk meer bite geven. Kies voor een paar stoere hanglampen en plaats een paar vloerspots en je huis ziet er al anders uit. Neem bijvoorbeeld de lamp hiernaast. Super simpel model, maar je moet er maar opkomen. Mijn vriendin is niet zo van deze ‘loods-stijl’, maar anders had ik er zeker voor gekozen.

Nieuwe wandmeubel

Embryo-stoelBen je voor de rigoreuze veranderingen en heb je wel wat te besteden, kies dan voor een verandering van tv-meubel meubilair. Alleen 1 designstoel aanschaffen en op een prominente plaats in de woonkamer neerzetten heeft ook al veel effect. Kies bijvoorbeeld voor de knal-stoel hiernaast. Hij mag dan de wat minder aantrekkelijke naam – embryo stoel– dragen, ik vind hem vet!