De zomer oprekken? Zo geniet je extra lang van je tuin

Nog een paar weekjes en dan zit de zomer er alweer op. Tijd voor de herfst. Meer kou, minder zon, kortere dagen en meer binnen leven dan buiten. Of toch niet? Wij leren je graag wat handige tips om de zomer zo lang mogelijk op te rekken, zodat je nog wekenlang van je tuin kan genieten.

Terrasverwarming

De meest voor de hand liggende items die je in je tuin nodig hebt om lekker lang buiten te kunnen blijven vertoeven is natuurlijk een terrasverwarmer. Zo’n terrasverwarmer is tegenwoordig helemaal niet duur. Verstandig is wel om de heater pas aan te zetten als je het écht fris krijgt. Probeer eerst een dikke trui. Immers, het stroomverbruik van een verwarmer liegt er niet om…

Goedkope terrasverwarming kopen? Houd de Kwantum of Action eens in de gaten, ze hebben regelmatig scherpe aanbiedingen. Ook de bouwmarkten kunnen er wat van!

Vuurkorf

Veel gezelliger dan een terrasverwarmer is een vuurkorf natuurlijk. Het is knus en ook nog eens goedkoper dan een terrasverwarmer. Let wel: een vuurkorf kan zorgen dat je woning naar rook stinkt en je moet er continu hout voor hebben/kopen. Het maakt de nazomeravonden wel extra zwoel en romantisch. Je koopt zo’n vuurkorf ook gewoon bij een Action, Kwantum of bouwmarkt. Hout kun je ook gewoon bij de bouwmarkt halen. Heb je genoeg ruimte voor opslag? Dan raden we ja aan het gewoon op bijvoorbeeld Marktplaats.nl te bestellen en in je tuin of tuinhuisje op te slaan.

Kunstgras en nepplanten

Wil je niet dat jouw tuin als eerste herfstachtig oogt? Dan kun je er altijd voor kiezen om een nepgazon en nepplanten te nemen. Deze zorgen er namelijk voor dat jouw gazon er ook tijdens de herfst en de winter picobello uitziet en niet dor raakt en/of ontbladert.

Geniet van de herfst en de winter alvast!