Buitenlampen voor een mooie tuin

BuitenverlichtingMijn handen gaan altijd een beetje jeuken wanneer het weer lente wordt. Na de koude en natte winter gaat het dan eindelijk weer lonen lekker in de tuin te klussen. Bomen snoeien, nieuwe bloemen planten, onkruid wieden, noem maar op.

Ik vind het altijd wel rustgevend, lekker klussen in de tuin. Maar dat is niet het enige nuttige aan deze activiteit. Een mooie tuin is natuurlijk ook heel prettig om in te ontspannen wanneer de avonden weer langer worden en de temperaturen aangenamer. Daar ben ik dan ook hard voor aan de slag!

Mooie buitenverlichting

Een van de doelen die ik mijzelf dit jaar heb gesteld is om een aantal buitenlampen in de tuin te installeren. Dat gedoe met fakkels, daar ben ik niet zo van. Misschien een keer voor een feestje, maar voor een normale avond wil ik gewoon buitenlampen die de tuin prettig verlichten.

Buitenverlichting is natuurlijk ook functioneel. Als je ’s avonds laat thuis komt is het handig als de lampen aanspringen. Daarvoor hoef je alleen maar een bewegingssensor te installeren. Ook handig wanneer er iemand je tuin inloopt, dat merk je dan meteen!

Maar belangrijker is nog dat de tuin ’s avonds gewoon veel prettiger wordt met goede buitenverlichting. Daarom wil ik op een paar strategische plekken grondspots verstoppen. De webshop Licht & Verlichting heeft een paar mooie in de verkoop. Goede kwaliteit buitenlampen die ik gewoon online kan bestellen!

Meer typen buitenlampen

Buitenlamp Riga
Ook leuk zijn de wandlampen in de categorie buitenverlichting van de winkel Licht & Verlichting. Stijlvolle lampen die gemakkelijk op een muur gemonteerd kunnen worden en daar voor een sfeervol en nuttig accent vormen. Bijvoorbeeld deze Riga buitenlamp vind ik van een intrigerend en stijlvol design.

 

Buitenlamp staandMaar ook bijvoorbeeld deze staande buitenlamp vind ik erg grappig gevonden. Misschien ga ik deze wel installeren in mijn tuin! M’n vriendin was er in elk geval behoorlijk over te spreken, dus dat belooft veel goeds. Ik denk dat we een mooie zomer gaan hebben, samen wijn drinkend en dinerend in onze mooi verlichte tuin.