Handige accessoires voor oplaadbare batterijen

Oplaadbare batterijen worden steeds populairder. Logisch, want ze gaan veel langer mee dan normale wegwerpbatterijen! Hoewel oplaadbare batterijen wat duurder in de aanschaf zijn dan de gebruikelijke batterijen, leveren ze uiteindelijk geld op. Daarnaast zijn ze ook een stuk beter voor het milieu!

Oplaadbare batterijen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Of je nou kleine AAA’tjes wilt, de meest voorkomende AA’s of een van de grotere vormen, ze zijn allemaal verkrijgbaar! Bijvoorbeeld in de webwinkel Wibber.nl, waar ze de producten van het topmerk GP verkopen.

Bij Wibber verkopen ze trouwens ook handige accessoires, bijvoorbeeld om deze oplaadbare batterijen weer snel en slim op te laden. Hier laten wij je de drie leukste producten zien!

1) Universele oplader

Oplader voor alle soorten batterijen
Met deze universele oplader van GP kun je alle soorten oplaadbare batterijen opladen.

Dit geldt dus voor de types AAA, AA, B, D of 9v. Deze oplader kan alle types aan!

Enorm handig dus voor mensen die regelmatig oplaadbare batterijen gebruiken.

 

2) Draadloze muis en toetsenbord oplader

Handige adapter voor opladen muis en toetsenbord

Met deze set van GP kun je de batterijen van je muis en toetsenbord opladen. Deze oplaadset is precies afgestemd op het lage stroomverbruik van deze apparaten. Daarom houden de batterijen hun lading vast wanneer ze niet gebruikt worden.

Het compacte model neemt weinig plaats in de je kunt de batterijen heel handig ’s nachts opladen. Er worden 6 AA batterijen gratis bijgeleverd!

 

3) Oplader & auto adapter van GP

adapter en auto adapter van GP

Met de adapter GP PowerBank H500 kun je batterijen opladen in de auto! Daarvoor gebruik je namelijk de 12v autoadapter die meegeleverd wordt. De PowerBank H500 van GP is een krachtige en zeer complete oplader. Aan de LED indicatoren kun je zien tot hoever de batterijen al opgeladen zijn.

Normaal is de laadtijd ongeveer 2 uur. Dit model wordt geleverd met 4 AA batterijen gratis. Het is een erg handige oplader. Wij vinden het vooral super dat je de batterijen kunt opladen terwijl je aan het autorijden bent!