Beroemdheden met een Porsche Cayenne

Porsche Cayenne Er rijden diverse beroemdheden rond in een Porsche Cayenne, wat op een heel mooie manier aangeeft dat zij er de waarde in ieder geval van inzien. Het is een luxe wagen die meer dan voldoende ruimte te bieden heeft, maar bovendien sportief rijdt. Het is dan ook niet zo vreemd dat het zowel sporters als presentatoren zijn die er graag in gezien worden. Indien je ook een Porsche Cayenne op het oog hebt kun je je in ieder geval meten met de volgende beroemdheden.

Nigel de Jong

Nigel de Jong heeft een wit exemplaar. Hij zorgt er op die manier voor dat hij in stijl naar de trainingen van Manchester City kan reizen, zonder dat hij zich daarbij in een kleine auto hoeft te vouwen. In plaats daarvan komt hij op een ontspannen wijze aan, om vervolgens de sterren van de hemel te spelen.

Patrick Kluivert

Ook Patrick Kluivert is gevallen voor de Porsche Cayenne. Een van de meest bekende spitsen van de afgelopen decennia laat op die manier zien dat hij graag in een luxe auto zit, om overal te komen waar hij maar wenst.

Yorinde Moll

De enige vrouw in dit rijtje is Yorinde Moll. Of het te maken heeft met de grootte van de Porsche Cayenne dat het vooral mannen zijn die erin rijden weten we niet, maar we vinden het in ieder geval stoer dat ook zij graag achter het stuur van deze sportieve grote wagen stapt.

Erik de Zwart

Tenslotte is Erik de Zwart een van de beroemdheden die in de Porsche Cayenne rijdt. Als bekende stem achter de top-40 van vroeger gunnen we hem natuurlijk een mooie wagen, waarmee hij bovendien sportief zijn rondjes kan doen.

Olcay Gulsen

Ook dit brabantse mode icoon rijdt in een Porsche Cayenne.  De van oorsprong Armeense schone wordt regelmatig in haar bolide gesignaleerd op de Amsterdamse PC Hooftstraat, waar haar merk Supertrash een vestiging heeft.

Een tip voor deze sterren, want we weten dat jullie dit lezen. Heb je een botsing gehad of anderzins brokken gemaakt. Koop dan de onderdelen voor je Porsche Cayenne bij Parts-Wise.